Moderne-keuken-met-eiland-scaled

Van landelijk tot modern: met een witte keuken zit u altijd goed. Wit is tijdloos, neutraal en combineert bovendien mooi met andere kleuren.

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken, maar kunt u geen kleur bekennen? Lees hier waarom witte keukens zo goed in de smaak vallen!

Een witte keuken is tijdloos

Wit is niet onderhevig aan trends. Twintig jaar geleden was wit al een populaire keukenkleur, en binnen twintig jaar zal dat nog steeds zo zijn.

Elk jaar opnieuw zijn er nieuwe interieurtrends die opduiken en wit maakt daar steeds deel van uit.

Wit combineert mooi met andere kleuren

Volgt u toch graag de nieuwste kleurtrends? Geen probleem! Wit is namelijk de makkelijkste kleur om te combineren met andere kleuren.

Een vleugje kleur toevoegen aan uw keuken, doet u het liefst door met kleuraccenten te werken. Kleine huishoudtoestellen of andere kookaccessoires zoals snijblokken zijn makkelijker te vervangen dan keukenkasten of -panelen.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw interieur zo nu en dan in een nieuw jasje te steken, bijvoorbeeld door uw keukenmuur te schilderen of te behangen in een modekleur.

Een witte keuken zorgt voor rust

Schreeuwerige kleuren in de keuken gaan al snel vervelen en zorgen na een aantal jaren gegarandeerd voor spijt. Felle kleurtjes zorgen ook vaak voor een druk gevoel in je interieur.

En na een drukke werkdag wilt u toch gewoon tot rust komen terwijl u het eten bereidt?

Wit geeft uw keuken een frisse, lichte, open en ruimtelijke uitstraling en draagt bij tot een harmonieus interieur. Bovendien wordt wit ook vaak in verband gebracht met reinheid en hygiëne. Logisch dat witte keukens zo in trek zijn, toch?

Wit past bij elke interieurstijl

Een wit interieur kunt u bij elke keukenstijl toepassen.

Houdt u van een landelijke keuken met zachte kleuren, sierlijke vormen en natuurlijke elementen? Of geeft u de voorkeur aan witte moderne keukens met strakke lijnen, grote contrasten en sobere kleuren?

Wij hebben witte keukens voor elke stijlwens.

Een witte keuken op maat

Hoogstaande en exclusieve materialen: daar maken we graag gebruik van bij al onze keukenprojecten.

Hoe vertaalt zich dat in een witte keuken? Voor keukens in een wit interieur gebruiken we twee exclusieve materialen:

  1. Corian®: een veelzijdig massief plaatmateriaal dat flexibel inzetbaar is voor diverse toepassingen in de keuken. Denk aan werkbladen, spatwanden en spoelbakken. Corian® is heel stevig, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te bewerken. De naadloze verlijming zorgt voor minder vuil en een niet-poreus oppervlak.
  2. Softline laminaat: een innovatief, praktisch en hightech materiaal dat aangenaam aanvoelt en net zoals Corian® duurzaamheid, stevigheid en gebruiksvriendelijkheid als belangrijkste eigenschappen heeft. Een bijkomend pluspunt is dat dit materiaal eveneens anti-fingerprint is.

Gaat u voor een witte keuken op maat? Maak een afspraak en ontdek de talloze mogelijkheden voor elk interieur.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg het reilen en zeilen van Augustijns.

"*" indicates required fields