Landelijke keukens staan bekend voor hun stijl en gezelligheid. Ben je benieuwd hoe de landelijke keuken van jouw dromen er kan uitzien? Bekijk dan een paar van onze realisaties. 

Bij Augustijns gaan we altijd op zoek naar jouw droomkeuken: hieronder vind je een paar op maat gemaakte landelijke keukens die we voor onze klanten mochten verwezenlijken. 

Landelijke gezelligheid dankzij natuurlijke materialen

Kan je een landelijke keuken wel smaken? Dan is deze mix van verschillende natuurlijke materialen misschien wel jouw ding!

De kastenwand werd afgewerkt met handgeschilderde structuurlak en is voorzien van groeven voor dat landelijke, knusse gevoel. Voor het meubelbeslag werd gekozen voor sierlijke deurknopjes. 

Hout en wit is ook erg mooi in landelijke keukens. Daarom werd er voor het keukeneiland gewerkt met fineer eik. Stevig, duurzaam en niet van echt hout te onderscheiden.

Een mooie aanvulling op deze landelijke keukenparel zijn de werkbladen in marmer en arduin met gefrijnde randafwerking.

Warmte troef met breige en oudgrijs

In deze landelijke keuken in handgeschilderde structuurlak, een matte lak met ruwe structuur, krijgen de kasten extra diepgang door de uitsparingen en lijnen in de fronten. De sierlijke kastknopjes zorgen voor extra cachet en zijn een mooie aanvulling op dit warme geheel.

De kastenwand in massief oudgrijs in combinatie van het breige van de structuurlak geeft een visueel rustig geheel dankzij de ton-sur-ton-opbouw van het kleurenpalet. 

Het keukenblad mag er dan misschien wel uitzien als natuursteen, maar het is wel degelijk Corian® in de kleur lava rock. Corian® is hygiënisch, onderhoudsvriendelijk én duurzaam. Een geslaagd alternatief voor kwetsbare natuursteen.

Ruime landelijke keuken met diepgang

Hout of fineer? Het verschil zie je niet met het blote oog. Fineer is een duurzame, stevige materiaaltopper die dankzij zijn unieke tekening zorgt voor een natuurlijk resultaat. De kastenwand van deze landelijke keuken werd afgewerkt met fineer eik ophelmat.

Voor het eiland werd gekozen voor een handgeschilderde structuurlak in joa’s white. Het werkblad in graniet is in angola black: dit natuurlijke materiaal is slijtvast, stootvast en hittebestendig.

Realisaties

Op zoek naar meer inspiratie?

De Quooker® of kokendwaterkraan: een unieke aanvulling

Zelf uw keuken inrichten? Dat doet u met deze praktische en efficiënte aanpak!

Een buitenkeuken op maat: ideaal tijdens de zomermaanden