Waaraan denk jij bij de term ‘moderne keuken’? Een strak design en de nieuwste materialen, of eerder de klassiekers, maar dan in een nieuw jasje? Keuze genoeg! We geven je hieronder graag wat extra inspiratie.

Bij Augustijns gaan we samen met jou op zoek naar jouw ideale keuken. Bekijk hier een paar van de moderne keukens die we al bij onze klanten mochten realiseren.

Moderne keuken met wit en hout in de hoofdrol

Deze moderne keuken is uitgerust met een kastenwand in fineer oudgrijs. Het geeft een warme uitstraling aan het eiland dat werd opgetrokken in satijnlak wit. Het werkblad in Dekton Zenith is kras- en vlekbestendig voor een optimale gebruiksvriendelijkheid.

Wat deze keuken zo fijn maakt, is de naadloze integratie van alle keukentoestellen en stopcontacten. Dit rustige geheel is ideale mix van verschillende structuren, tekeningen en afwerkingen. Strak, maar met de nodige diepgang!

Scandinavische elegantie van warm eik en puur wit

Hout en wit? Deze combinatie werkt altijd! Hoewel het design van deze keuken sterk uitgepuurd is, geeft de kastenwand in fineer eik een warme toets aan het geheel. Het eiland werd opgetrokken in laminaat wit glad en voor het werkblad werd er gekozen voor Corian® glacier white. Een uitermate hygiënisch materiaal met naadloze afwerking dat tegen een stootje kan!

Wist je trouwens dat fineerhout niet alleen zorgt voor een warme uitstraling, maar ook nog eens heel duurzaam, slijtvast en uniek is qua tekening? Geen wonder dat dit materiaal zo populair is voor keukenkasten- en fronten!

Een strakke keuken met pit? Zeker!

De combinatie van donker fineer eik in combinatie met het eiland in satijnwit en het marmerlook werkblad in keramiek Neolith Estatuario zorgt voor een gesofisticeerde finishing touch. Gedurfd, maar toch niet over the top!

Marmer maakt al eventjes weer een comeback en doordat het geen echt marmer is, maar keramiek, is dit keukenblad erg stevig en duurzaam, ten opzichte van the real deal.

Het fineer van de keukenwand is niet te onderscheiden van echt hout, en is stukken stabieler. De afwerkingsmogelijkheden zijn hetzelfde als massieve houten fronten.

Black meets white: een sterk contrast voor een maximaal effect

Hoewel deze moderne keuken slechts enkele zwarte accenten heeft, is het effect toch groots. Wit en zwart zorgen namelijk voor een extra moderne look. De zwarte uitsparing aan het kookvuur is afgewerkt met Softline-laminaat. Dit materiaal is de perfecte keuze voor in keukens, omdat het zacht, gebruiksvriendelijk en vingervlekvrij is. Naast een eenvoudig onderhoud, biedt Softline-laminaat een duurzame en krasvrije oppervlakte. Zeker het overwegen waard!

De keukenkastwand bestaat uit satijnlak wit en voor het werkblad werd gekozen voor Corian®. Een materiaal dat volledig moduleerbaar is aan jouw wensen en net zoals Softline-laminaat erg duurzaam, sterk en onderhoudsvriendelijk is. De perfecte match voor keukenruimtes.

Realisaties

Op zoek naar meer inspiratie?

De Quooker® of kokendwaterkraan: een unieke aanvulling

Zelf uw keuken inrichten? Dat doet u met deze praktische en efficiënte aanpak!

Een buitenkeuken op maat: ideaal tijdens de zomermaanden