Je interieur helemaal in harmonie? Dat gebeurt tijdens een totaalproject. Wij gaan samen met jou aan de slag met je interieur en zorgen dat alles perfect op elkaar is afgestemd.

Bekijk hieronder een paar totaalprojecten die we bij onze klanten mochten realiseren en doe meteen inspiratie op!

Een slimme indeling van elk plekje en hoekje

Een zithoek die uitkijkt op een weids vergezicht? Of ingebouwde kasten die de ruimte onder een hellend dak op zolder optimaal benutten? Voor dit totaalproject mochten we onze handen uit de mouwen steken om alle kamers maximaal te kunnen inrichten volgens de beschikbare ruimte.

We werkten een zitbank, verschillende kastenwanden en een vestiaire uit.

Maatwerk van de bovenste plank

Mag het voor net dat beetje extra hebben? Je kent vast wel de klassiekers uit de meubelketens die je in tal van woningen ziet. Unieke meubelstukken zoals deze buffetkasten op maat zijn volledig gemaakt volgens jouw wensen: van design over materiaal tot afmetingen. 

Deze specifieke wandkasten werden gemaakt uit handgeschilderde structuurlak in antraciet, maar er zijn heel wat andere afwerkingen en materialen beschikbaar!

Realisaties

Op zoek naar meer inspiratie?

De Quooker® of kokendwaterkraan: een unieke aanvulling

Zelf uw keuken inrichten? Dat doet u met deze praktische en efficiënte aanpak!

Een buitenkeuken op maat: ideaal tijdens de zomermaanden

Uw keuken of badkamer renoveren, of een nieuwe plaatsen? Dan moet u allereerst kiezen uit verschillende materialen. Dat is alvast een hele opgave, aangezien er zoveel mogelijkheden zijn.

Met Corian® bent u in ieder geval al op de goede weg naar de ideale keuken of badkamer. Waarom? Dat leggen wij graag hieronder voor u uit. Van duurzaamheid tot onderhoud: kiezen voor Corian® is kiezen voor een kwaliteitsvolle en trendy uitstraling van uw interieur.

Corian® is een sterk materiaal

Corian® is uitermate sterk. Het is een massief, niet-poreus, homogeen plaatmateriaal. Het bestaat voor ongeveer 1/3 uit acrylaat en voor 2/3 uit natuurlijke mineralen.

De hoge hardheid biedt de ideale weerstand tegen krassen en stoten die onvermijdelijk zijn bij dagelijks gebruik. Door de stevigheid van het materiaal kan u met een gerust hart zelfs de kleinsten van het gezin de afwas laten doen, of een bad laten nemen. Bovendien schittert Corian® niet. Geen last van verblindend licht in de keuken of badkamer!

Toch harde vlekken of krassen op het oppervlak? Dan veegt u die eenvoudig weg met een huishoudelijk reinigingsmiddel en een sponsje. Zorgeloos aan het werk in uw keuken of gebruik maken van uw badkamer!

Corian® is een duurzaam materiaal

Bij Augustijns Keukens & Interieur staat duurzaamheid centraal. Corian® staat dan ook bekend om haar milieuvriendelijke pluspunten en is bovendien ook uitermate veilig voor het gebruik in vochtige omgevingen.

Het wordt volgens strikte normen geproduceerd, om zo tot een duurzaam resultaat te komen. Zo wordt in alle fases van het productieproces de productie van afval en het verbruik van energie zo beperkt mogelijk gehouden.

Corian® heeft een naadloze afwerking

Met een badkamer of keuken uit Corian®, kiest u eveneens ook voor een bacterie- en schimmelvrije omgeving.

De naadloze afwerking zorgt namelijk voor één glad en doorlopend oppervlak. Geen restanten van zeep of andere vuiltjes die tussen de naden kunnen kruipen. De kans op schimmels en bacteriën is dan ook vrijwel nihil.

Bovendien oogt het ook heel stijlvol en aantrekkelijk. Uw bad, douche of wasbak lijkt namelijk uit één stuk vervaardigd.

Corian® is niet-poreus

Corian is een niet-poreus materiaal. Het is over de heel dikte massief en kan met onopvallende naden verwerkt worden, waardoor een hygiënisch oppervlak instaat. Corian-oppervlakken geven de groei van bacteriën of schimmels geen kans.

De donkere wand in combinatie met het strak wit komt volledig tot zijn recht in deze ruimte vol natuurlijk licht. Het uitzicht op de tuin geeft dit moderne karakter dan ook een huiselijk gevoel.

Een project waar licht centraal staat. De focus ligt op een woning met een minimum aan hoekjes en kantjes, waarbij alle beschikbare ruimte optimaal zou worden benut.

Waar je van droomt, daar kun je niet van wakker liggen. Zeker met een slaapkamer en dressing op maat van Augustijns…

Een centrale plek in de woning. Wat koken met de kinderen in de keuken, wat luieren aan de haard met een glaasje, wegzakken onder een dekentje en jouw favoriete film bekijken of studeren aan het bureau. Alles vloeit naadloos in elkaar over…

Zeg nu zelf, een pareltje van een project niet waar?

De goede smaak van deze familie in combinatie met het maatwerk van Augustijns geeft echt een “Wauw” effect.

Het bewijs dat we meer doen dan keukens alleen…