Nieuw Zuid is een visionaire stadsontwikkeling op een toplocatie in Antwerpen. Een innovatieve woonsite die uitblinkt in duurzaamheid. Een leefbare, groene stadsbuurt, autoluw en met een groot centraal park. Maar ook: een bruisend dorp in de stad met alle voorzieningen voor gezinnen, senioren en professionals. Augustijns is hier een partner voor het plaatsen van keukens.

Residentie Cruythof, een woonproject met 17 appartementen en 3 penthouses, op een boogscheut van ’t Stad en in het meest groene district van Antwerpen. De afwerking van de appartementen en penthouses werd met de grootste zorg samengesteld uit hoogwaardige materialen.

Augustijns is hier een partner voor het plaatsen van keukens.

The Residence verrijst op ’t Zuid, op de grens van oud en nieuw. ’t Zuid is een trendy wijk en het artistieke hart van Antwerpen. Het Zuiderpark als achtertuin en de Schelde op een boogscheut brengen een oase van rust in het bruisende Zuid. In dat kader brengen we 93 appartementen met grote terrassen, en ruime raampartijen. Het interieurconcept is gebaseerd op de beleving van een hotelsuite. Scheidingsvolumes en ruime slaapgedeeltes benadrukken de suitesfeer.

Augustijns is hier een partner voor het plaatsen van keukens.

Een nieuwe wijk op de oude BMT-site in het centrum van Boechout. Het project omvat 99 wooneenheden met ondergrondse parking. De eenheden zijn een mix van luxeappartementen, appartementen, woningen en assistentiewoningen.

Augustijns is hier een partner voor het plaatsen van keukens.

Augustijns is hier een partner voor het plaatsen van keukens voor verschillende projecten van Matexi. Van Antwerpen tot Gent…

Nu ook partner voor het hoogste residentiële project van Antwerpen, de Antwerp Tower op de Keyserlei!

Cadiz op “Het Eilandje” in Antwerpen omvat 216 appartementen.
Er wordt op die manier niet alleen een geschikt klimaat gecreëerd om horecazaken en winkels aan te trekken, die voorzieningen zitten ook geïntegreerd in het concept van het gebouw zelf. Zo werden een woonzorgcentrum en 48 aangrenzende assistentiewoningen opgeleverd, horeca, sport- en ontspanningsruimtes en retailruimtes waaronder een supermarkt.
Een groen binnenplein in het hart van het blok verbindt alle functies.

Augustijns is hier een partner voor het plaatsen van keukens.