Op zondag 6 oktober 2024 opent Augustijns zijn deuren tijdens Open Bedrijvendag. Dit is jouw kans om een uniek kijkje achter de schermen te nemen bij een familiebedrijf dat al 70 jaar garant staat voor vakmanschap en maatwerk. 

Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je interieur, nieuwsgierig bent naar het productieproces, of gewoon op zoek bent naar een gezellige dag met het gezin, bij Augustijns ben je aan het juiste adres.

Twee keer feest bij Augustijns: 70 jaar vakmanschap én een vernieuwde toonzaal

Dit jaar staat Open Bedrijvendag bij Augustijns in het teken van dubbel feest. Het bedrijf viert niet alleen zijn 70-jarig jubileum, maar ook de vernieuwde toonzaal

Naast de eerdere update van de stalenruimte, werd er ook zonet een inspirerend kijkappartement ingericht. 

Bezoekers kunnen tijdens Open Bedrijvendag voor het eerst ons gloednieuwe kijkappartement bewonderen en zich laten inspireren door de vernieuwde belevingsruimte. Een primeur die je niet wilt missen!

Wat mag je verwachten tijdens Open Bedrijvendag bij Augustijns?

Bezoekers worden warm onthaald in de prachtig vernieuwde toonzaal. Hier loop je vrij rond en maak je kennis met alle materialen in ons aanbod. Vervolgens volg je een bewegwijzerde route door het werkhuis, waar je in je eigen tempo ontdekt hoe onze vakmensen elke dag maatwerk leveren. 

Het parcours is rolstoelvriendelijk, en langs de route krijg je gedetailleerde informatie over ons productieproces en de rijke geschiedenis van ons bedrijf.

Na de rondleiding geniet je van een hapje en een drankje in onze polyvalente ruimte, The Muse. Voor de fijnproevers is er zelfs een foodtruck aanwezig, en voor de kinderen is er volop animatie met een speurtocht, een springkasteel en grime.

Waarom verdient Augustijns een bezoekje tijdens Open Bedrijvendag?

Bij Augustijns draait alles om vakmanschap en maatwerk. Terwijl veel bedrijven kiezen voor massaproductie en robotgestuurde processen, blijft Augustijns trouw aan zijn ambachtelijke roots. Elk meubelstuk dat we maken, is uniek en volledig op maat, van de kleinste details tot de afwerking in onze eigen lakkerij.

Wist je dat Augustijns het eerste bedrijf in België was dat twee opdeelzagen integreerde met een automatisch platenmagazijn? Tijdens Open Bedrijvendag krijg je de mogelijkheid om deze machine live aan het werk te zien. Je ziet hoe de machine zelfstandig een stapel platen inlaadt, sorteert en verwerkt. Een indrukwekkend staaltje innovatie!

Daarnaast krijg je een exclusieve blik op de werking van onze lakkerij. Onze specialisten demonstreren de verschillende bewerkingen die nodig zijn om elk stuk tot in de perfectie af te werken. Dit is een unieke opportuniteit om te zien hoeveel vakmanschap en zorg er in elk detail van onze producten zit.

Doe mee en win een mooie prijs

Naast al deze bijzondere activiteiten valt er op Open Bedrijvendag ook iets te winnen! Na je bezoek kan je deelnemen aan onze prijsvraag. Beantwoord een paar eenvoudige vragen en maak kans op een prachtige prijs. Het wordt een dag vol plezier, leerzame momenten en misschien zelfs een mooie verrassing!

 

Kan je er niet bij zijn? Beleef Augustijns virtueel!

Andere plannen op 6 oktober, of wil je alvast een exclusief kijkje achter de schermen nemen? Geen probleem! 

Je kan onze virtuele tour bekijken, waar je door onze toonzaal, belevingsruimte en productiehal wandelt vanuit het comfort van je eigen huis. Klik op de informatieknoppen om meer te lezen over ons bedrijf en de verschillende processen die we aanbieden.

👉 Bekijk hier de virtuele rondleidingen

Met de bolletjes onderaan in de virtuele tour kan je eenvoudig switchen tussen de verschillende rondleidingen en ontdek je alle facetten van ons bedrijf.

Praktische informatie

  • Datum: zondag 6 oktober 2024
  • Tijd: van 10:00 uur tot 17:00 uur
  • Locatie: Augustijns toonzaal en werkhuis, Wuustwezel
  • Toegang: vrije toegang, inschrijven is niet nodig

Zin in een bezoekje aan Augustijns tijdens Open Bedrijvendag? We kijken ernaar uit om je te verwelkomen tijdens Open Bedrijvendag bij Augustijns. Kom en ontdek de kunst van maatwerk, innovatie en vakmanschap op een dag vol plezier voor het hele gezin!

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg het reilen en zeilen van Augustijns.

"*" indicates required fields