Dit jaar vieren we een bijzondere mijlpaal: we vieren onze 70ste verjaardag. En dat gaan we niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Al 70 jaar lang creëren we samen met onze klanten prachtige, unieke keukens, badkamers en interieurs. Van generatie op generatie delen we onze passie voor vakmanschap, kwaliteit en klantgerichtheid.

Een jaar vol activiteiten

Om onze 70ste verjaardag te vieren, organiseren we het hele jaar door tal van feestelijke activiteiten. Kom langs in onze toonzalen om onze nieuwste creaties te ontdekken, geniet van speciale acties, maak kans op unieke prijzen en ga op ontdekking tijdens onze deelname aan de Openbedrijvendag op 6 oktober 2024. Onze toonzaal in Wuustwezel werd ook recent in een nieuw jasje gestoken, laat de kans niet voorbijgaan om alles te ontdekken!

Een blik in de toekomst

We zijn trots op onze rijke geschiedenis, maar kijken ook met veel zin naar de toekomst. We blijven voortdurend innoveren en ons aanpassen aan de veranderende wensen van onze klanten. Zo garanderen we dat jij ook de komende decennia rekent op de kwaliteit en service die je van Augustijns gewend bent.

We nodigen u dan ook van harte uit om samen met ons te vieren! 

Deze feestelijke activiteiten mag je niet missen:

  • Speciale winacties: Het hele jaar door doen we speciale acties voor onze klanten. Wil jij kans maken op één van onze goodies? Houd onze website, Facebook– en Instagrampagina in de gaten voor alle nieuwtjes en activiteiten.
  • Openbedrijvendag: op zondag 6 oktober 2024 opent Augustijns haar deuren voor het grote publiek. Ontdek ons atelier, onze toonzalen en ontmoet onze vakmensen.

Samen toosten op dit feestelijke jubileum? En al wat inspiratie opdoen voor je droominterieur? Kom vrijblijvend langs in onze toonzalen te Aartselaar en Wuustwezel.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg het reilen en zeilen van Augustijns.

"*" indicates required fields