Een ode aan het licht

Een ode aan het licht

Moderne keukens op maat

Bent u op zoek naar een moderne keuken op maat die volledig is afgestemd op uw smaakvol en eigentijds interieur? Onze ontwerpers en keukenexperts helpen u graag uw droom te verwezenlijken.

Samen bekijken we hoe we uw ultieme moderne keuken geheel volgens uw wensen kunnen uitwerken en integreren in uw interieur. Van een open keuken met strak geometrische lijnen tot een moderne Corian®-keuken met zachte vormen, bij Augustijns Keukens & Interieur is alles mogelijk.

Bovendien zijn al onze ontwerpen het resultaat van maatwerk uit eigen productie. Enkel zo kunnen we keukens van de beste kwaliteit afleveren.

Bekijk hieronder enkele van onze moderne keukens ter inspiratie of breng een bezoek aan één van onze toonzalen in Wuustwezel, Lochristi of Aartselaar!

Een ode aan het licht

Een project waar licht centraal staat. De focus ligt op een woning met een minimum aan hoekjes en kantjes, waarbij alle beschikbare ruimte optimaal zou worden benut. Voor het volledige artikel in Home Sweet Home klikt u op onderstaande link….

Lees meer

Wit strak

Veel wit in combinatie met accentkleuren. Een geslaagd effect, of dat vinden wij alleszins toch…

Lees meer

Modern met een zachte vorm

Een perfecte harmonie van witte Corian als werkblad met witte kasten. Door de houten vloer en een beetje groen zijn er toch voldoende accenten om een huiselijke sfeer te creëren. Een oog voor detail zit zelfs in de stopcontacten die…

Lees meer

Voor de wijnliefhebbers

Al gedacht aan een wijnkoeler in jouw keuken? Dit leuke item integreren in een modern concept kan perfect hoor. Er kunnen zelfs 2 zones worden ingesteld om witte en rode wijn op een aparte temperatuur te koelen…

Lees meer

Zwart-wit interieur met een warme toets

De donkere wand in combinatie met het strak wit komt volledig tot zijn recht in deze ruimte vol natuurlijk licht. Het uitzicht op de tuin geeft dit moderne karakter dan ook een huiselijk gevoel.            

Lees meer