Alle pluspunten van Corian op een rij..

De voordelen van Corian zijn heel divers. Van ecologisch tot onderhoud en herstelling. We overlopen ze graag samen met jullie:

STERK
Een ander pluspunt is de kracht van Corian. Corian is een massief, niet-poreus, homogeen plaatmateriaal dat bestaat uit +/- 1/3 acrylaar en +/-2/3 natuurlijke mineralen. Het schittert niet en is goed bestand tegen slijtage door dagelijks gebruik. bovendien biedt het weerstand tegen de meeste stoten en krassen.

DUURZAAM
Duurzaamheid is één van de belangrijkste pluspunten van Corian. Om in alle fasen van het productieproces de afvalproductie en het energieverbruik te beperken, wordt Corian volgens strikte normen geproduceerd.

MAKKELIJK IN ONDERHOUD
De naadloze afwerking van het harde oppervlak soft ervoor dat Corian gemakkelijk in onderhoud is.

NIET-POREUS
Corian is een niet-poreus materiaal. Het is over de heel dikte massief en kan met onopvallende naden verwerkt worden, waardoor een hygiënisch oppervlak instaat. Corian-oppervlakken geven de groei van bacteriën of schimmels geen kans.

HERSTELBAAR
Oppervlakken in Corian zijn vernieuwbaar. Ze kunnen volledig in hun oospronkelijke staat hersteld worden met een gewoon, mild schuurmiddel en een schuursponsje.