Wilt u een nieuwe badkamer laten zetten of uw huidige badkamer grondig laten renoveren? Dan is één van de vele uitdagingen, de zoektocht naar het juiste materiaal voor een vochtige omgeving. Uit de mogelijke opties die u heeft, springt Corian® duidelijk naar voren.

Corian® in de badkamer biedt ontzettend veel voordelen, en oogt bovendien modern en elegant. Overweegt u om veranderingen aan te brengen in uw badkamer, of plaatst u er een nieuwe, dan is Corian® dé oplossing! Waarom? Wij leggen het graag even uit.

Een stevige en duurzame badkamer

Kiest u voor Corian® in uw badkamer, dan kiest u voor duurzaamheid. Dit solid surface materiaal staat bekend om haar milieuvriendelijke pluspunten en is uitermate veilig voor het gebruik in vochtige omgevingen.

Daarnaast gaat u met Corian® voor stevigheid in uw badkamer. Dit materiaal biedt immers de ideale weerstand tegen krassen en stoten, zodat zelfs de allerkleinsten zonder toezicht dagelijks gebruik kunnen maken van uw wasbak, douche en/of bad. Met Corian® heeft u dus jarenlang plezier van uw stijlvol design!

Bovendien kan de shampoo of douchegel die u gebruikt tijdens het wassen, niet indringen in het oppervlak. Zo blijven uw badkuip en lavabo steeds vlekvrij.

Uiterst bewerkbaar materiaal

Ziet u graag een stijlvolle badkamer met een strak design? Ook dan is Corian® wellicht het perfecte materiaal waarnaar u op zoek bent.

Doordat dit materiaal uiterst bewerkbaar is en u verschillende mogelijkheden biedt, heeft u absolute vrijheid in de keuze van de afwerking van uw badkamermeubels.

Gaat u liever voor een bad in ei-vorm of een ronde wasbak, in plaats van strakke en hoekige lijnen? Met Corian® in uw badkamer kiest u zelf wat u het mooiste vindt, volledig op maat en volgens uw wensen.

Bacterie- en schimmelvrij

Corian® staat voor naadloze overgangen tussen de verschillende oppervlaktes van uw badkamer. Met onopvallende naden creëert u een glad oppervlak, waardoor het lijkt dat uw bad of douche uit één stuk vervaardigd zijn.

Naast het visuele aspect, zorgt Corian® ook voor een extra propere badkamer. Uw bad, douche of wasbak bevat geen naden waar restanten van zeep of ander vuil tussen kunnen kruipen. Hierdoor is de kans op schimmels of bacteriën in uw badkamer uiterst klein.

Steeds een propere badkamer dus!

Onderhoudsvriendelijk

Het reinigen van uw Corian®-badkamer is overigens ook heel eenvoudig. Het heeft namelijk een niet-poreus oppervlak, wat wil zeggen dat vuil, vlekken of zeep niet in het materiaal kunnen dringen. Ze blijven met andere woorden dus gewoon op het oppervlak van uw douche, badkuip of lavabo liggen.

Dat maakt het gemakkelijk om restanten met een sponsje en wat standaard kuisproducten van uw badkamermeubel te verwijderen.

Niet alleen in uw badkamer, maar ook in de keuken biedt Corian® een meerwaarde. Zowel voor spoelbakken, spatwanden als werkbladenCorian® in uw keuken maakt koken en achteraf reinigen een stuk gemakkelijker!


Bent u geïnteresseerd in Corian® voor uw badkamer, of zit u nog met vragen? Neem gerust contact op met ons, wij helpen u graag verder. 
Onze specialisten bekijken samen met u de mogelijkheden, en leveren volledig volgens uw wensen een badkamer op maat.

Bovendien kan u bij Augustijns ook terecht voor een keuken of een interieur op maat. Benieuwd naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? In onze toonzalen in Wuustwezel, Aartselaar en Lochristi laten wij onze realisaties voor zich spreken. Breng alvast een bezoekje en laat u inspireren door onze verschillende designs!

Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg het reilen en zeilen van Augustijns.

"*" indicates required fields