Alle pluspunten van Corian® op een rij

Alle pluspunten van Corian® op een rij

Corian®

Een badkamer of keuken uit kwalitatief en hoogstaand materiaal? Dan kiest u best voor Corian®. Dit biedt namelijk heel wat voordelen.

Hieronder zetten we de belangrijkste pluspunten van Corian® voor u op een rij:

  • Sterk
  • Duurzaam
  • Naadloze afwerking
  • Niet-poreus
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Gemakkelijk bewerkbaar
  • Uitgebreid kleurenpallet
  • Geschikt voor alle interieurstijlen

Met dit materiaal biedt Augustijns Keukens & Interieur de mogelijkheid om met heel wat flexibiliteit uw droom tot leven te brengen. Ongeacht de vorm, met Corian® kan het allemaal!

Bent u ook overtuigd van de kracht van Corian®, of wilt u graag wat meer uitleg? Neem dan contact op met ons, dan bekijken we samen met u de opties in een vrijblijvend gesprek!

Hier vindt u alvast enkele van onze reeds gerealiseerde projecten terug:

Alle pluspunten van Corian® op een rij

Corian® in uw badkamer of keuken, dat is kiezen voor sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Meer weten over de voordelen van Corian®?

Lees meer

Een ode aan het licht

Een project waar licht centraal staat. De focus ligt op een woning met een minimum aan hoekjes en kantjes, waarbij alle beschikbare ruimte optimaal zou worden benut. Voor het volledige artikel in Home Sweet Home klikt u op onderstaande link….

Lees meer

Klassieke elegantie

Een ruimte waar klasse, maatwerk en Corian hand in hand gaan. Hier komen de bewoners tot rust…

Lees meer

Wellness à la Corian

De zachtheid van Corian gecombineerd met strakke lijnen in zwart en wit. Een oase van rust

Lees meer

Modern met een zachte vorm

Een perfecte harmonie van witte Corian als werkblad met witte kasten. Door de houten vloer en een beetje groen zijn er toch voldoende accenten om een huiselijke sfeer te creëren. Een oog voor detail zit zelfs in de stopcontacten die…

Lees meer

Maatwerk, denkwerk, vakwerk

Een atypische opstelling met oog voor detail. Elke ruimte vloeit naadloos in elkaar over, hier is dus de hoofdeigenschap van Corian gevolgd. Een naadloze spoelbak in dit speelse materiaal in perfecte harmonie met Dekton-accenten in de achterwand.

Lees meer