Staat u op het punt om uw badkamer (opnieuw) te ontwerpen? Dan loopt uw hoofd allicht over van de vele ideeën die u heeft. Vaak weet u echter niet of wat u in gedachten heeft, ook effectief haalbaar is. Een badkamerontwerp vraagt dan ook om de nodige professionaliteit.

Die professionaliteit vindt u bij Augustijns Keukens & Interieur. Naast de deskundigheid als erkende badkamerbouwer, beschikken onze experts ook over de nodige bagage binnenhuisarchitectuur.

Ze gaan dan ook graag met u rond de tafel zitten voor een professioneel ontwerp van uw badkamer.

Bent u graag goed voorbereid wanneer u aan de slag wil gaan met het ontwerpen van de badkamer van uw dromen? Bekijk dan alvast onderstaande tips: die zetten u in de goede richting!

1. Op maat gemaakt ontwerp

Wanneer u een badkamer wil laten plaatsen, dan moet deze uiteraard de vorm en stijl aannemen die u in gedachten had. Met een kant-en-klare badkamer heeft u slechts keuze tussen enkele badkamerontwerpen, die op sommige vlakken niet voldoen aan uw wensen.

Met een badkamer op maat kan u wél uw droom realiseren. En laat Augustijns daar nu net in uitblinken.

Samen met u bespreken we uw wensen en noden in relatie tot de haalbaarheid en maken we het badkamerontwerp van uw dromen.

2. Opgeruimd staat netjes

‘s Ochtends moet alles snel gaan. Vaak heeft u heel wat haast om op tijd bij een afspraak te geraken, of de kinderen op school af te zetten. Dat vraagt om orde en structuur.

Een wanordelijke badkamer is dan ook uit den boze. Voorzie daarom voldoende opbergruimte wanneer u het ontwerp van uw badkamer uitwerkt. Wanneer u steeds uw dagdagelijkse producten en benodigdheden kan opbergen in een kastje of ophangen aan een haak, lijkt de badkamer op slag opgeruimd.

3. Voldoende verlichting

Om optimaal gebruik te maken van uw badkamer, is de juiste verlichting cruciaal. Enerzijds wilt u geen te fel licht vlak voor het slapen gaan. Anderzijds wilt u graag weten hoe u eruit ziet voor u vertrekt naar het werk of een etentje.

Onze tip? Zorg voor een aangename en sfeervolle verlichting om de gehele badkamer te verlichten. Maar voorzie naast dit zachte licht ook extra verlichting aan de wasbak en spiegel, zodat u met voldoende licht de laatste puntjes op de i kan zetten.

Let op: kiest u voor een afgesloten douche in uw badkamerontwerp, vergeet hier dan niet extra verlichting te voorzien. Douchen in het donker is namelijk niet erg handig.

4. Klein maar fijn

Een kleine badkamer hoeft niet altijd een ongemak te zijn. U kan de ruimte namelijk al heel wat groter doen lijken door bijvoorbeeld te kiezen voor neutrale en lichte kleuren. Bovendien bieden zachte kleuren de ideale oplossing om van uw badkamer een oase van rust te maken. Zo ontsnapt u aan de drukte van de dag!

Ook een glazen douchewand geeft uw badkamer op slag een ruimer gevoel. Zo vermijdt u dat de badkamer fysiek wordt opgedeeld middels een muur.

Ten slotte kan u met een badkamer op maat steeds creatieve en originele badmeubels op maat laten ontwerpen. Zo gaat Augustijns Keukens & Interieur geen uitdaging uit de weg. Onder een schuin dak of onder de trap? Geen probleem, samen komen we er wel.

5. Trendy en onderhoudsvriendelijk met Corian®

De moeilijkste keuze bij het maken van uw badkamerontwerp, is de keuze van het materiaal.

De opties zijn eindeloos, alsook de meningen. Maar wat unaniem gesteld kan worden, is het gemak van Corian® in uw badkamer.

Dit onderhoudsvriendelijke materiaal is namelijk niet-poreus: het geeft bacteriën en schimmels geen schijn van kans. Ideaal dus voor een vochtige omgeving zoals uw badkamer. En dat is slechts het tipje van de ijsberg.

Benieuwd naar de vele voordelen die Corian® u te bieden heeft? Wij hebben de belangrijkste voor u netjes bij elkaar gezet.

Uw badkamer op maat laten ontwerpen, of uw huidige badkamer in een nieuw jasje steken? Neem contact op met ons, dan maken we snel een vrijblijvende afspraak! Of breng een bezoekje aan één van onze showrooms in Wuustwezel, Aartselaar of Lochristi.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg het reilen en zeilen van Augustijns.

"*" indicates required fields