Mat-zwarte-keuken-AEG-min

Droom jij van een minimalistische keuken met strakke zwarte keukentoestellen met een matte finish? Deze opkomende keukentrend komt mooi tot uiting in de nieuwe MattBlackLine-collectie van AEG die zowel praktische als stijlvolle keukentoestellen naar voren brengt.

Onderhoudsvriendelijk en eigentijds

Zwart is trending in de keukenwereld. De reden hiervoor is dat zwarte keukentoestellen met een matte finish niet alleen chic ogen in een hedendaagse keuken, maar ook omdat ze eenvoudig schoon te maken zijn.

Hoewel inox nog steeds een populair materiaal is voor een uitgebreide waaier aan keukenstijlen, is er één nadeel: inox is niet altijd fingerprintproof. Op bepaalde roestvrijstalen oppervlakken zie je werkelijk alles.

De zwarte keukentoestellen met matte finish van AEG uit de MattBlackLine zijn vlekvrij en gemakkelijk in onderhoud. Een prima keuze voor wie graag het beste van twee werelden combineert!

Technologische hoogstandjes

De zwarte keukentoestellen uit de MattBlackLine-serie van AEG bieden een brede selectie modellen aan die een matte finish combineren met andere premium materialen.

MattBlackLineAEG

Zo vind je in de MattBlackLine volgende toestellen terug:

  • combi-stoomoven;
  • oven;
  • dampkap;
  • wijnkoeler;
  • koffiemachine;
  • warmhoudlade.

Wat deze reeks eens zo bijzonder maakt, zijn de technologische hoogstandjes waarmee de keukentoestellen zijn uitgerust.

Zo is de combi-stoomoven voorzien van een Steamify®-functie die de stoominstellingen automatisch aanpast aan de gewenste temperatuur. De SousVide-technologie staat dan weer garant voor gerechtjes van restaurantkwaliteit bij jou thuis. Heerlijk, toch?

En de espressomachine? Met dit toestel haal je een echte barista in huis! Een zijdezachte latte macchiato of creamy cappuccino: bij elk kopje zorgt jouw koffietoestel voor de perfecte hoeveelheid gestoomde melk voor de juiste textuur van ongeacht welke koffiespecialiteit.

Kortom, de MattBlackLine-keukentoestellen bieden de perfecte mix van tijdloze elegantie en technologische snufjes!

De perfecte combo: mat zwart en Corian®

Durf jij het aan om voor een hoog kleurcontrast te gaan voor een ultramoderne look & feel die de nodige rust creëert?

Corian® is een mooie aanvulling op de onderhoudsvriendelijke zwarte keukentoestellen met matte finish. Dit materiaal wordt op maat ingezet en kan dus voor allerlei toepassingen worden gebruikt: van werkblad over spoelbak tot keukenkasten.

Benieuwd naar de nieuwste zwarte keukentoestellen met matte finish van AEG? Contacteer jouw dichtstbijzijnde showroom met tal van adviseurs voor meer informatie!

Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg het reilen en zeilen van Augustijns.

"*" indicates required fields