Bokrijk met een hedendaags karakter

Bokrijk met een hedendaags karakter

Landelijke keukens op maat

Wenst u een nostalgische en gezellige sfeer in uw keuken? Kies dan voor een landelijke keuken op maat van Augustijns Keukens & Interieur.

Onze ontwerpers en keukenexperts ontwerpen, fabriceren, plaatsen en werken uw droomkeuken af tot in de kleinste puntjes, en dit volledig uit eigen productie.

Door het gebruik van warme, lichte of neutrale tinten, creëren we een aangenaam en rustgevend gevoel waar gezelligheid primeert.

Ook de aanwezigheid van natuurlijke materialen, zoals massief hout of natuursteen, kunnen wij eenvoudig integreren in uw landelijke keuken op maat, net zoals de inzetbaarheid van zachte vormen, een fijn reliëf en stijlvolle handgrepen.

Samen met u bespreken we hoe we uw ultieme keuken geheel volgens uw wensen kunnen uitwerken en integreren in uw interieur.

Wij maken van uw landelijke keuken op maat een gemoedelijke en elegante omgeving.

Bekijk hieronder onze realisaties, en laat u inspireren voor uw eigen landelijke keuken op maat. Of kom langs in één van onze uitgebreide toonzalen in Wuustwezel, Lochristi of Aartselaar.

Bokrijk met een hedendaags karakter

Een landelijke keuken met een speelse combinatie van smeedijzer, lichte kleuren en houtkleuren. Een warme en knusse plek als centrale plaats in de woning…

Lees meer

Klassiek met een kleuraccent

Aardse kleuren combineren met een gedurfde kleur als barkrukken. Gezellig tafelen aan een ruim eiland. Hier is er gekozen om een werkeiland te creëren waar geen spoelbak of kookplaat voorzien is, maar wel als werkblad en ontbijtruimte.

Lees meer

Mooie balans tussen landelijk en strak

Dit project combineert een strakke lijn door greeploos uitgevoerde onderkasten in zwarte satijnlak en een warme uitstraling van de fineerkasten in oud grijs. Voor het werkblad en de grepen op maat werd er gekozen voor Corian.

Lees meer

Maatwerk, denkwerk, vakwerk

Een atypische opstelling met oog voor detail. Elke ruimte vloeit naadloos in elkaar over, hier is dus de hoofdeigenschap van Corian gevolgd. Een naadloze spoelbak in dit speelse materiaal in perfecte harmonie met Dekton-accenten in de achterwand.

Lees meer

Openheid troef

Een mooie combinatie van fineer en Corian. Dit in combinatie met een hoge druk stoomoven van Miele, een klassieker in het gamma.

Lees meer