Bij Augustijns reken je op vakmanschap en innovatie. Vooral als het gaat om speciale materialen, uitrusting en maatwerk. Met meer dan 800 maatwerkprojecten per jaar hebben we een schat aan expertise opgebouwd. Heb je een uitdagend interieurproject? We denken graag mee met de meest uiteenlopende en veeleisende verzoeken.

Jouw project tot in de puntjes vastgelegd

De zoektocht naar de perfecte materialen en innovaties is bij Augustijns een nauwgezet proces. 90% van onze realisaties zijn maatwerkprojecten.

Kies je voor Augustijns, dan ben je actief betrokken bij elke stap van het proces. Die gedetailleerde aanpak voorkomt verrassingen en zorgt ervoor dat de uiteindelijke realisatie voldoet aan jouw verwachtingen.

Een specifiek werkblad? Samen bezoeken we een granietpartner en bekijken we wat de beste optie is voor jouw keuken. Dan toch liever een Corian-tablet, bewerkt en gevormd in onze eigen Corian-afdeling? Of droom je van een bepaalde houtsoort voor jouw tv-meubel? We vragen stalen voor jou aan, zodat je helemaal zeker bent dat het in lijn ligt van jouw wensen. Kortom, Augustijns moet écht alles weten voor jouw project in productie kan.

The extra mile: de onderscheidende factor

Maatwerk is meer dan alleen afmetingen aanpassen. Heb je een bepaald materiaal in gedachten als werkblad voor je keuken? Of zoek je een kast waar je lievelingsschoenen perfect in passen?

We gaan graag een stapje verder om elke ‘nee’ om te buigen naar een ‘ja’. Met Augustijns kies je voor een unieke en op maat gemaakte interieuroplossing die je nergens anders vindt.

En ook voor bestaande interieuroplossingen kan je achteraf nog kiezen voor maatwerk. Denk maar aan een bepaalde kast die je laat bijmaken om beter met je nieuwe woonnoden te matchen.

Altijd op de hoogte van de meest recente trends

De expertise van Augustijns in speciale materialen en maatwerk evolueert voortdurend. We investeren in kennis, analyseren trends en werken samen met zowel ervaren professionals als jonge talenten. Deze synergie zorgt voor een constante stroom van innovatieve oplossingen die zowel duurzaam als esthetisch verantwoord zijn.

Wikken en wegen of iets duurzaam én innoverend is? Dat is een continu proces waar elke werkkracht bij Augustijns inspraak in heeft.

Om altijd bij te blijven met alle nieuwtjes van de interieurwereld zetten we in op:

  • vakbladen;
  • architectenadvies;
  • beurzen, zoals EuroCucina en Hausmesse;
  • feedback van onze verkoopdienst en naservice.

Hierover houdt Augustijns maandelijks een intern overleg waarin alle relevante informatie nauwgezet wordt doorgesproken.

 

Innovatie in functionaliteit en design

Als je investeert in een nieuwbouwwoning schotelt de bouwheer je sowieso een EPB-score voor. De nadruk op energiezuinigheid ligt hoger dan ooit.

Een concreet voorbeeld: dampkappen. Vroeger leidden de buizen van je dampkamp naar buiten, maar met nieuwe de energienormen is dit niet langer de meest efficiënte – én energiezuinige – optie. Recirculatiedampkappen zijn nu the way to go.

We zorgen er echter voor dat je dampkap niet alleen voldoet aan de bouwnormen, maar ook aan jouw esthetische wensen.

Unieke projecten bij Augustijns

Ook voor b2b-projecten pakken we het graag groots aan. Een specifiek project is de Antwerp Tower, bepaalde opstellingen naast het werkblad ook de deurfronten in Corian werden vervaardigd. Het resultaat? Een buitengewoon b2b-project.

Heb jij een uitdaging voor ons? Contacteer ons en stel jouw vraag: we helpen je graag verder.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg het reilen en zeilen van Augustijns.

"*" indicates required fields