We hebben heel wat boeiende veranderingen aan te kondigen voor Augustijns Keukens & Interieur! In het najaar van 2023 willen we graag onze nieuwe koers varen en de volgende accenten leggen.

De toonzaal in Lochristi beëindigt haar activiteiten.

De huidige vestiging in Lochristi wordt gesloten. De uitverkoop start in augustus en het pand sluit eind oktober. Bekijk onze speciale uitverkooppagina en ontdek de unieke aanbiedingen en kortingen

Onze klanten in Lochristi kunnen zoals altijd rekenen op de beste service. De communicatie blijft – zoals al het geval was – lopen via het hoofdkantoor in Wuustwezel. Onze werfleiding, onze dienst orderverwerking, planning en dienst-na-verkoop zullen alle dossiers met de nodige zorg blijven opvolgen.

Heb je een lopend dossier en wil je toch nog graag een toonzaal bezoeken? Dan kan je vanaf augustus een afspraak maken of binnenspringen in onze toonzaal in Aartselaar of Wuustwezel

Is je keuken- of interieurproject al afgelopen en heb je vragen over de garantie of heb je een probleem? Dan blijft de service van onze dienst-na-verkoop helemaal hetzelfde en kan je via deze weg contact opnemen. 

We  kijken wel verder  uit naar nieuwe opportuniteiten in Oost- of West-Vlaanderen!

Vernieuwingen in  toonzalen van Wuustwezel en Aartselaar

Augustijns legt momenteel meer de nadruk op het verder ontplooien van de activiteiten in Antwerpen, waar we altijd hebben gebouwd op onze uitstekende reputatie en klantentevredenheid.

Daarom zijn er in het najaar aanpassingswerken gepland in beide toonzalen. We willen onze klant meer opties, mogelijkheden, trends en innovaties tonen op weg naar hun droomkeuken en -interieur. We willen werken aan een all-inbeleving en een duidelijke presentatie van onze collecties, zodat klanten in alle comfort zowel tijdloze als hedendaagse inspiratie kunnen opdoen!

Groene toekomst

Augustijns heeft de afgelopen maanden fors geïnvesteerd in zonne-energie. Zo werden er maar liefst 1.264 zonnepanelen geplaatst op onze productiehallen. Elektrische bedrijfsvoertuigen en laadpalen konden niet achterblijven. Als familiezaak vindt Augustijns het erg belangrijk om de juiste keuzes te maken voor het klimaat en de toekomst.

Augustijns Keukens & Interieur blijft ijveren om zijn gekende kwaliteit, maatwerk en liefde voor het vak te bewaken. We blijven garant staan voor het kwaliteitslabel dat ‘Augustijns’ ondertussen al decennialang is!

Heb je nog vragen over deze veranderingen? Dan staan wij altijd klaar om je verder te helpen!

Je kan ons bereiken via info@augustijnskeukens.be of 03 669 60 84

Tot snel!

Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg het reilen en zeilen van Augustijns.

"*" indicates required fields