Vernieuwingen in toonzalen van Wuustwezel en Aartselaar

Augustijns legt momenteel meer de nadruk op het verder ontplooien van de activiteiten in Antwerpen, waar we altijd hebben gebouwd op onze uitstekende reputatie en klantentevredenheid.

Daarom zijn er in het najaar aanpassingswerken gepland in beide toonzalen. We willen onze klant meer opties, mogelijkheden, trends en innovaties tonen op weg naar hun droomkeuken en -interieur. We willen werken aan een all-inbeleving en een duidelijke presentatie van onze collecties, zodat klanten in alle comfort zowel tijdloze als hedendaagse inspiratie kunnen opdoen!

Groene toekomst

Augustijns heeft de afgelopen maanden fors geïnvesteerd in zonne-energie. Zo werden er maar liefst 1.264 zonnepanelen geplaatst op onze productiehallen. Elektrische bedrijfsvoertuigen en laadpalen konden niet achterblijven. Als familiezaak vindt Augustijns het erg belangrijk om de juiste keuzes te maken voor het klimaat en de toekomst.

Augustijns Keukens & Interieur blijft ijveren om zijn gekende kwaliteit, maatwerk en liefde voor het vak te bewaken. We blijven garant staan voor het kwaliteitslabel dat ‘Augustijns’ ondertussen al decennialang is!

Heb je nog vragen over deze veranderingen? Dan staan wij altijd klaar om je verder te helpen!

Je kan ons bereiken via info@augustijnskeukens.be of 03 669 60 84

Tot snel!

Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg het reilen en zeilen van Augustijns.

"*" indicates required fields