Klassieke elegantie

Klassieke elegantie

Badmeubels op maat

Uw badkamer is de uitgelezen plek in uw woning waar u volledig tot rust komt. Het is dan ook belangrijk dat u deze volledig kan inrichten volgens uw wensen, met voldoende opbergruimte voor uw alledaagse benodigdheden.

Kwalitatieve badmeubels uit hoogstaand materiaal zijn niet weg te denken wanneer u voor optimaal comfort in de badkamer kiest. Daarom werkt Augustijns vaak met Corian®, voor een kwaliteitsvolle én trendy uitstraling van uw interieur.

Een handige inloopdouche of een aangenaam ligbad? Met de badmeubels op maat van Augustijns Keukens & Interieur komt uw droombadkamer tot leven. Ook bij atypische kamers met onhandige hoeken gaan wij voor u aan de slag om de meest praktische indeling te verwezenlijken.

Samen met u gaan we rond de tafel zitten, om zo uw ideeën en wensen in een doordacht plan te gieten. Vervolgens zetten onze experts dit plan op papier om tot realiteit.

Neem contact met ons op en ontdek vrijblijvend de verschillende mogelijkheden voor uw badkamer op maat!

Hieronder vindt u enkele van onze reeds gerealiseerde projecten terug:

Klassieke elegantie

Een ruimte waar klasse, maatwerk en Corian hand in hand gaan. Hier komen de bewoners tot rust…

Lees meer

Wellness à la Corian

De zachtheid van Corian gecombineerd met strakke lijnen in zwart en wit. Een oase van rust

Lees meer

2 stijlen, 1 woning

In deze woning is gekozen voor 2 verschillende stijlen. 1 badkamer is voorzien van zachte kleuren, de andere badkamer is meer in Mediterrane stijl.

Lees meer