Missie & Visie

Vakmanschap

De historiek van de firma Augustijns duidt op het vakmanschap binnen het bedrijf. Omdat vakmanschap leidt tot meesterschap, wordt de naam Augustijns Keukens & Interieur al snel gebruikt als kwaliteitslabel. Een solide partner die zijn ervaring, visie en vakmanschap graag met u deelt. Samen met de klant worden dynamische interieurs ontworpen die perfect aansluiten en een weerspiegeling zijn van hun levensstijl.

 

Authenticiteit

De interieurprojecten en keukens van Augustijns zijn veelal herkenbaar door het gebruik van Corian®, een zeer edel en strak materiaal dat het interieur hun uitgesproken ‘look’ geeft. Ook bij de klassiekere interieurs zal de “Augustijns stempel” herkenbaar zijn door specifieke materiaalkeuzes en een mooie afwerking.

 

Totaalconcepten

Augustijns Keukens & Interieur heeft niet enkel het vakmanschap om alles te fabriceren, maar ook ervaren interieurarchitecten die uw project voorbereiden. De geoliede machine van 100 medewerkers staat garant voor de juiste, goede en strikte opvolging en uitvoering van uw droomproject.