Inbouwkasten: the perfect match voor uw woning

Inbouwkasten zijn vandaag de dag enorm populair en komen vrijwel in iedere woning terug. Ze maken van iedere onderbenutte ruimte de ideale opbergmogelijkheid, zonder dat u hiervoor aan woonruimte inboet

Van op maat gemaakte keukenkasten tot ingemaakte vestiairekasten onder de trap, van ingebouwde boekenkasten tot prachtige tv-meubels die bij de rest van uw interieur passen, … 

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Nooit meer opbergzorgen

Of u nu in een grote woning of in een kleine woning woont, u zal merken dat u na verloop van tijd nagenoeg altijd kastruimte tekort komt. Ofwel zijn uw kasten onpraktisch ingedeeld waardoor er veel kastruimte verloren gaat en u niet alles perfect opgeborgen krijgt, ofwel is er onvoldoende plek om nog een nieuwe kast bij te plaatsen, enz..

Zeker op de bovenste verdiepingen van uw woning – waar u vaak schuine wanden tegenkomt – doen deze problemen zich regelmatiger voor. In dat geval zijn inbouwkasten een praktische en esthetische oplossing. 

U hebt geen verloren hoeken of kanten en de kast is mooi ingewerkt zodat u dubbel zoveel opbergruimte hebt! Vaarwel opbergzorgen dus.

Personaliseerbaar tot in de kleinste puntjes

Een inbouwkast wordt steeds volledig op maat gemaakt voor iedere woning. Hierdoor kan u deze zelf van A tot Z personaliseren en aanpassen aan uw eigen noden en wensen.

Wil u bijvoorbeeld bepaalde decoratie, verlichting, kleuren of materialen voor uw inbouwkast? Geen probleem! Wij maken het samen met ons team voor u mogelijk. 

Verder heeft u ook de keuze uit een open kast, een gesloten kast of een combinatie van beiden.

Open inbouwkasten worden voornamelijk gekozen bij dressings en inloopkasten. Ze creëren immers een ruim gevoel in uw woning en zorgt ervoor dat u alles goed kan ordenen zodat het er steeds proper bij ligt. 

Let wel dat bij een open inbouwkast het stof sneller doordringt in uw kledij en dat deze kunnen verkleuren wanneer er direct zonlicht op schijnt!

Liever een gesloten inbouwkast? Dan zijn er bijkomend ook nog heel wat mogelijkheden omtrent de keuze van de deuren. Hieronder de opties die het vaakst worden gekozen:

  • Inbouwkasten met schuifwanden
  • Inbouwkasten met draaideuren
  • Inbouwkasten met spiegels (zowel met schuifwand, als draaideur mogelijk)


Geschikt voor elke plek in uw woning

Of u nu op zoek bent naar inbouwkasten voor uw slaapkamer, hal, keuken of een ander ruimte, bij Augustijns Keukens & Interieur maken we handige opbergoplossingen die geschikt zijn voor iedere plek in uw woning.

Zo kan u bijvoorbeeld van een onderbenutte ruimte onder uw trap, een opbergmogelijkheid maken waarin u uw schoenen of het speelgoed van uw kinderen opbergt. 

Verder kan u er ook voor kiezen om uw keukenkasten die nu niet tot aan het plafond reiken, in te ruilen voor hoge inbouwkasten met een meer praktische indeling.

Wat uw wensen ook zijn, samen met u bekijken we hoe uw beschikbare ruimte maximaal kunnen benutten en hoe we uw gedroomde inbouwkast kunnen realiseren!

Voor bijkomende vragen over inbouwkasten, kan u steeds telefonisch contact met ons opnemen of via het contactformulier. Daarnaast kan u ook een meteen afspraak maken voor een persoonlijk gesprek in één van onze drie toonzalen in Wuustwezel, Aartselaar en Lochristi!