Familiebedrijf

Familiebedrijf

Regio Wuustwezel was ‘de stopplaats’ voor alle koetsen en karren die pendelden tussen Antwerpen en Breda, honderden jaren geleden. Toen al werd de familie Augustijns het nauwkeurige werk toevertrouwd om alle ‘houtwerk’ en reparaties van postkoetsen en karren uit te voeren. Evolutie bepaalde dat Augustijns flexibel moest zijn als familiebedrijf.

De komst van het rubberen wiel en de vooruitgang bepaalde tot wat de groep Augustijns vandaag is. De passie voor hout is gebleven!

De keukens en interieurs die de familie Augustijns fabriceert, worden nog steeds met dezelfde passie en oog voor detail gemaakt zoals in het verleden. Deze interieur- en keukenontwerpen getuigen dan ook van een rijke geschiedenis, vernieuwing en productinnovatie.

Zaakvoerder is Jef Augustijns, de 6e generatie. Zijn dochter Lotte is sinds 2011 actief in het bedrijf en is de 7de generatie.

Jef introduceerde in 2005 de verwerking van ‘solid surfaces’ in zijn interieurcreaties. Het exclusieve materiaal Corian® past dan ook perfect bij de moderne stijl van het huis ‘Augustijns’. Ook hier dient de afwerking van het hoogste niveau te zijn om de hoogstaande kwaliteit en ontwerpen bij te staan.

Augustijns Keukens & Interieur wordt aanzien als de betere interieur-en keukenbouwer. Een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding wordt alle dagen bevestigd door onze klanten en de continue groei.

Augustijns biedt totale interieurs op maat aan. Dit zowel voor particulieren als voor professionelen, projectontwikkelaars en aannemers.

Een professioneel en gemotiveerd team van meer dan 100 eigen mensen staat in voor een volledig eigen Belgische productie met een hoge afwerkingsgraad en een perfecte montage.

In het atelier van Augustijns Keukens staan de deuren altijd open zodat kopers met eigen ogen kunnen zien waar hun project gemaakt zal worden.