Onze diensten

Staat u op het punt om uw woning te vernieuwen en bent u op zoek naar een partner die van uw huis (opnieuw) een thuis weet te maken? 

Augustijns Keukens en Interieur weet al meer dan 60 jaar projecten neer te zetten die volledig overeenstemmen met wat de klant in gedachten heeft, of het nu gaat om een keuken op maat, een badkamer op maat of de volledige renovatie van uw interieur.

Wij vertrekken namelijk steeds vanuit een doorgedreven gesprek in één van onze showrooms om te horen wat uw noden en wensen zijn, alvorens we een gedetailleerde offerte op maat uitwerken.

Wij weten intussen immers dat elk project anders is en dus ook een andere aanpak vereist!

Benieuwd voor welke diensten u vandaag de dag bij Augustijns Keukens & Interieur terecht kan?

Keukens op maat

Bent u op zoek naar een moderne of een landelijke keuken op maat, volledig afgestemd op uw smaakvol en eigentijds interieur? Onze ontwerpers en keukenexperts helpen u graag uw droom te verwezenlijken. Al onze ontwerpen zijn het resultaat van maatwerk uit eigen productie. Dit maakt dat u uw droomkeuken tot in de puntjes kan verwezenlijken.

Enkel zo leveren we keukens af van de beste kwaliteit!

Badkamers op maat

In uw badkamer wilt u volledig tot rust komen. Ontsnappen aan de drukte van de dag. De stress van u afspoelen onder een goede douche of relaxen in een heerlijk bad. Maar uw badkamer moet ook praktisch zijn. In de rush van een drukke ochtend is voldoende bewegingsvrijheid en opbergruimte noodzakelijk.

Augustijns Keukens & Interieur denkt samen met u mee over het meest geschikte ontwerp van uw badkamer op maat. 

Strak en modern, of gezellig en knus, onze professionals zijn van alle markten thuis!

Interieur op maat

Een living die naadloos overloopt in uw keuken? Een badkamer die volledig past bij uw slaapkamer? Kortom: een interieur op maat, waarbij de verschillende leefruimtes in huis afgestemd zijn op elkaar?

Onze experts helpen u graag met hun deskundig advies bij de uitwerking van uw idee!

Het resultaat? Een interieur dat volledig aan uw wensen voldoet, waarin u graag thuis komt.

Corian®

Uiteraard wilt u voor uw keuken of badkamer op maat uitstekend materiaal, waarvan u jaren kan genieten. De materiaalkeuze neemt u dan ook niet licht. Augustijns Keukens & Interieur biedt u de mogelijkheid om een keuken of badkamer op maat te laten plaatsen uit het uiterst sterke Corian®. 

Naast een kwaliteitsvol en trendy uitstraling, biedt dit solid surface-materiaal nog heel wat andere voordelen. Zo is Corian®:

  • niet-poreus
  • onderhoudsvriendelijk
  • duurzaam
  • bacterie- en schimmelvrije omgeving

Redenen genoeg om voor dit plaatmateriaal te kiezen dus!

Projectbouw

Augustijns Keukens & Interieur werkt ook samen met verschillende projectbouwers. Zo plaatsten wij bij verscheidene nieuwbouwprojecten kwaliteitsvolle keukens op maat in allerlei woningen.

Bent u op zoek naar een vakkundige keukenbouwer voor uw project? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Renovaties

Uw keuken, badkamer of volledig interieur in een nieuw jasje? Ook daarin staan we u met alle plezier bij! Met Augustijns Keukens & Interieur als enige aanspreekpunt, kan u rekenen op een vlot renovatieproject van uw interieur. Nadat wij samen met u uw ideeën hebben omgezet in een plan, nemen wij heel het proces van A tot Z uit handen.

Lees hier alles over renovatie