Corian als werkblad in de keuken

Breng verbeelding én gebruiksgemak in uw ontwerp en creëer geïnspireerde Corian®-keukenwerkbladen die vloeiend overlopen in Corian®-spoelbakken en spatwanden.

Met Corian® kunt u de inrichting van uw keuken geheel naar uw hand zetten, waarbij u blijvende schoonheid combineert met functionaliteit.

 

Altijd schoon

Werkbladen van Corian® zijn gemakkelijk te reinigen en hebben een NSF/ANSI 51-certificering voor contact met levensmiddelen. Omdat Corian® niet poreus is, dringen vlekken niet door in het oppervlak. Met het juiste onderhoud zijn keukenwerkbladen van Corian® ook bestand tegen schimmelvorming en bacteriegroei.

 

Strakke vormgeving

Andere geavanceerde producten van Corian®, zoals spoelbakken en spatwanden, kunnen perfect worden geïntegreerd, zodat het geheel er uitziet alsof het uit één stuk is gegoten. Dit is meer dan een keuken kopen: dit is design. Dankzij de doorlopende spatwand kunnen vuil en vocht zich nergens ophopen. Een Corian® keukenwerkblad is ook uitstekend te combineren met materialen als roestvrij staal, hout en glas.

 

Solide reputatie

DuPont is de uitvinder van solid surfaces die onder andere voor keukenwerkbladen worden gebruikt en werkt voortdurend aan verbetering van het aanbod.